25 Ekim 2007 Perşembe

Günün Banko kuponu

334 Lokomotiv Moskova - Atl. Madrid 2.30 2.70 2.50

Lokomotiv son maçlarındaki temkinli oyunu ve az gollü maçlarıyla dikkat çekiyor. UEFA Kupası'nda Atletico gibi bir rakibe karşı da kendi liglerinde olduklarından daha ihtiyatlı bir oyun ortaya koyacaklarını bilmek için Freud olmaya gerek yok. Atletico Rusya'ya Zaragoza'ya 4 gol yağdırdığı bir maçın ardından geliyor olsa da, deplasmanlar da bu takıma gol makinası demek fazla iyimser olur. Ayrıca Rusya' daki sertleşen hava şartları deplasmana gelen avrupa takımları için en büyük sorun. Atletico Madrit takım olarak rusya temsilcisinden her ne kadar üstün gözüksede lokomotif bu maçın favorisi. Bu maç banko kuponlarda Lokomotif yenilmez olarak çok şık durur.
Ama biz bu maç için 1 deyip biraz daha heyacanlanmak istiyoruz.


336 Bordeaux - Galatasaray 1.80 3.00 3.20

Bu günün bol gollü geçmeye aday maçlarından biri de bu maç. Bordeaux geçtiğimiz yıla nazaran kadro olarak daha güçsüz,Bellion attığı gollerle aratmasada golcü Darcheville Rangersi kaptırdılar.Galatasaray bu yıl kadrosunda yaptığı yeniliklerle büyük güç kazandı. Bordeaux'un ve ve Galatasaray'ın golcülerinin konuşacağı maçta en az üç gol çıkacağını düşünüyor ve ÜST olarak banko kuponumuzda yer veriyoruz.


342 B.Leverkusen - Toulouse 1.60 3.10 4.00

Leverkusen yıllardır iç sahadaki tehlikeli oyunuyla tanınır.Bu yıl iç sahada sadece Bayerne karşı kaybettiler.Gekas,Barnetta,Kiessling gibi çok tehlikeli ofansif oyunculara sahipler
Toulouse ise hafta sonunda evinde kaybetmişti.O maçta cezalı olduğu için oynamayan golcü Elmander zorlu maçta en büyük kozları olacak. Gol atmakda zorlanmayan ve çok kolayan gol yiyen iki takımın maçında Leverkusen bankomuz.


341 Brann - Hamburg 2.60 2.80 2.20

Brann bu yıl çok önemli başarılara imza attı.Önce Norveç Tippeligean'i lider tamamladılar ve şuanda UEFA kupasında da yollarına emin adımlarla ilerliyorlar.Hamburg'un en önemli oyuncusu,takımın herşeyi Rafael Van Der Vaart sakatlığı nedeniyle yok.Şüphesiz önemli bir kayıp.Dengede geçecek maçta üç gol olmayacağını düşünüyoruz.


334 Lokomotiv Moskova - Atl. Madrid ( 1 ) 2.30
336 Bordeaux - Galatasaray ( üst ) 1.80
342 B.Leverkusen - Toulouse ( 1 ) 1.60
341 Brann - Hamburg ( alt ) 1.65
toplam oran 11,20

Hiç yorum yok: