24 Ekim 2007 Çarşamba

Günün Maçları

Bugün sizler FNSPORT ekibi olara dört maç seçtik.


226 Benfica-Celtic 1 1,80

Portekiz ekibi Benfica 2 maçını da kaybedince bu maç kazanması gerekli bir maçına büründü. Celtic sahasında taraftarının da etkisi ile başka oynuyor ancak deplasmanlarda aynı görüntüyü sergileyemiyor. Benfica zor da olsa kazanmasını bilecektir.


231 Beşiktaş-Liverpool Üst 1.85

Bu maçla ilgili söyleyecek pek bir şey yok aslında. Gönlümüz Beşiktaştan yana ama, karşısındaki Liverpool çok güçlü ve kazanmaktan başka çaresi olmayan bir takım.Beşiktaşta en son Burak kadrodan çıkarıldı ve muhtemel Bobo-Nobre ikilisi göreceğiz. En önemlisi Beşiktaş Ş.Liginde defansif oynayarak bir şey kazanamayacağını anlamış olmalı artık. Konuk ekipte Torres yok. Benim içim Liverpoola oynamaya el vermiyor ve Beşiktaşın defansı, Liverpoolun forvetleri ve İnönü Stadında olası Beşiktaş golünü düşünerek üst oynamayı tercih ediyorum.




232 Chelsea-Schalke 04 1 1.40

Dünyanın en pahalı ve kaliteli klüpleinden birisi olan chelsea ligde de formsuz olan Schalke karşısında mutlak favori ama size ilginç bir anekdot vereyim: Chelsea'nin maçlarının %80'i ve Schalke'nin se %70'i ALT bitti. Bu maça alt oynanabilir ancak riske girmeye gerek olmadığı için 1 tercihi daha mantıklı.



236Rosenborg-Valencia 2 1,35


Norveç temsilcisi Rosenborg grubun en zayıf halkası. Kendi liginde bile 6. sırada yer alıyor. İlk maçta Chelsea deplasmanında 1 puan aldı ancak sonrasında Shalke'ye evinde 2-0 mağlup oldu.

İspanya'nın güçlü ekibi Valencia ise ofansif yönü çok kuvvetli bir ekip. Her ne kadar David Villa'nın durumu belirsiz olsa da İspanya temsilcisi Morientes, Joaquin ve Baraja gibi yıldızlarıyla deplasmanda kazanmaya çok yakın duruyor.


TOPLAM ORAN 6.30

Hiç yorum yok: