11 Kasım 2007 Pazar

Bu maçlar kazandıracak

461 Birmingham - Aston Villa tahmin: üstü
İki takımı karşılaştırdığımızda Aston Villa oyuncu kalitesi olarak rakibinden daha üstün. Ofansif futbol anlayışıyla oynayan Aston Villa genelde 4-3-3 sistemiyle oynuyor. En etkili oyuncuları orta sahada oynayan S.Petrov, G.Barry ve forvette J.Karew.
Birmingham bu lige göre daha mütavazi bir takım en etkili oyuncuları ise golcüleri O. Kapo. Bu takımda 4-3-3 dizilişiyle sahaya çıkıyor ancak ofanstaki üçüncü oyuncu orta sahadan bir futbolcu oluyor ve bu oyuncu orta saha forvet arasında oynuyor.
İki takımın maçlarına bakıldığında Ev sahibi takım hem sahasında hemde deplasmanda başarılı değil. Konuk takm ise kendi sahasında daha başarılı, deplasmanlarda vasatı aşamayan villa tam bir deplasman fakiri.
Bu maça gelecek olursak ev sahibi kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmak isteyecek bu nedenle açık oynayacak. Konuk ekipte kaliteli kadrosu ve hızlı orta saha oyuncularıyla beraberlikle yetinmek istemeyecektir.
Ben bu maçtan Aston Villa' nın bol gollü bir galibiyete imza atacağını düşünüyorum.


464 Greuther Furth - Freiburg tahmin: alt
İki takım kodra yapısı olarak birbiriylr aynı. Furt takımı daha ofansip oynadığı için gol atmak yemek konusunda problemleri yok. Freiborg daha temkinli oynuyor. Her ne kadar maçlarının büyük bölümü üst bitmiş olsada öncelikle defansı düşünen bir takım.
Bu maçta beraberliğin bozulmayacağını bozulursa da az gollü Furt galibiyeti ile sonuçlanacağını tahmin ediyorum.

522 Fiorentina - Udinese: tahmin 2
Fio tabiki rakibinden üstün ama Udinese kendisine verilen oranı hakedecek kadar kötü bir takım değil. aralarındaki fark bizdeki Trabzon ve bursa gibi. Son iki haftadır üç gün arayla maç yapan ev sahibinin puan kaybetme zamanı geldi.
Udinese bu maçta kesinlikle yenilmez.

Hiç yorum yok: