2 Kasım 2007 Cuma

Cuma kuponu

112 19:00 Hoffenheim - St Pauli

Bugünki ilk maçımız almanya ikinci liginden;
öncelikle belirteyim, bu maçı Hoffenheim kazanamaz. Nedenine gelince Hoffenheim takımı son haftalarda evinde kazanıyor ve dışarda kaybedmiyor. Bu takımı iyi incelediğimizde sahada 4-2-4 gibi enterasan bi dizilişle oynuyor. Bunun nedeni ise orta sahada oynayacak kaliteli hatta hiç futbolcularının olmayışı.Yedeklerine baktığımızda ise Mariç, Mesiç ve V.Ibiseviç gibi üç tane golcü oyuncusu var. Bu nedenle Hoffenheim her maçına gol atmak için çıkıyor, deplasmanda oynadığı maçlarda rakipleri gol aradığında savunma zaafiyetinden dolayı rahat gol yiyen, yediği gollere aynı zamanda geniş forvet hattıyla çok rahat cevap veren bir takım.
St pauli takımı ise Hoffenheim takımının aksine 4-5-1 dizilişiyle oynuyor. Ancak defans ve orta sahası oldukça ileride hatta takım gol atmak istediğinde orta saha oyuncuları neredeyse forvet hattında oynuyor. Çok sağlam bir defans ve orta sahaya sahip bu takımın hocasıda umarım benim gördüğümü görmüş ve takımını maça bu şekilde hazırlamıştır .
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara rağmen, kadro olarak üç gün arayla üç maç üst üste oynayacak güce sahip olmayan Hoffenheim bu akşam St Pauli karşısında kesinlikle kazanamaz. Önce beraberlik sonra iki düşünülmeli


122 20:00 Trabzonspor - Ankaraspor

İkinci maçımızda Türkiye 1, liginden
Trabzonspor gerek taraftar gerek kadro yapısı olarak tartışmamasız Türkiyenin en büyük takımlarından ve bu takımın yeri kesinlikle burası değil. Bu maçı konuşmaya bile gerek görmüyorum beş maçtır kazanamayan Trabzonspor gecenin ve haftanın bankosu.

132 21:00 Reims - Amiens

Amiens takımı aldığı başarısız sonuçlarla ligin sondan üçüncü sırasına yerleşti. Bu takım Üç gün önce kupa maçında oynadığı 1. lig takımlarından Nancy'e baya direndi ama maçı 1-0 kaybetti. Dar olan kadro yapısıyla yine üçgün aradan sonra C.faure ve Nzigau gibi etkili forvet hattına sahip, ligdeki bulunduğu yerin üstünde bir takım olan Reims'e karşı oynayacak olan Amiens rakibini çok zorlayacaktır. Reims bu maçı kazanamaz.


135 21:30 E.cottbus - Schalke


Bu maça bakarken önce favori takımı inceleyelim Shalke 04 son on günde tam dört maç yaptı. Oynadığı takımlar Hansa Rostock, Werder Bremen ve deplasmanda Chelsea. Son olarak da Almanya kupasında 3 gün önce Hannover 96 ile karşılaştı. Bu maç trafiği bitmiyor ve önümüzdeki hafta içi şampiyonlar ligi maçı olan Shalke'nin bu akşam ki maça hazırlandığını bile zannetmiyorum.

E.cottbus ise ligin dibinde ve şiddetle puana ihtiyacı var. Gol atmasını bilen fakat yememeyi öğrenemeyen bu takım bir haftadır bu maça hazırlanıyor. 1-0 gibi az gollü bir skorla E.cottbus'un kazanacağını düşünüyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yukarıdaki kupona çok üzüldüm. bu gün herkesin bankosu Shalke'nin 1-0 kaybedeceğini bilmek herkesin harcı değil. Tebrik ediyorum