5 Kasım 2007 Pazartesi

Bizi izlemeye devam edin.


Bu hafta gerçekten sov yaptık. bu sitede ilan ettiğimiz ( günün kuponu maçları hariç ki çifte şansla oynandığında 124 katı veriyordu ) 15 maçn 13'ünde isabet sağladık. Bu maçların toplamı 28,477 katı veriyordu. Yukarıdaki iddaa sitesinin de üyesinin bizden alıntı yaptığı gibi işte bu hafta dan örnekler:
164 B.munih - E.frankfurt. Oran: 4,17

Yoğun maç trafiğinden dolayı oldukça yorulan ve son on günde yaptığı dört maçın üçünü deplasmanda yapan münih adeta revire döndü. Ribery'nin yokluğunda pozisyona girmekte oldukça zorlanan münih Üst üste oynadığı maçlardan dolayıda oldukça yorgun. Frankfurt benim çok beğendiğiim ama açık futbolu yüzünde çok kolay gol yiyen ve yediği gole karşılık vermekte zorlanan bir takım. Özellikle deplasmanlarda hiç bir varlık gösteremeyen bu takımın bu maça özel çalıştığını ve puan almak için herşeyi yapacağını düşünüyorum. Bu maçta ilk tercihim üç gol olmaz ikinci tercihim frankfurt yenilmez.
Maç sonucu:0-0

135 21:30 E.cottbus - Schalke. Oran: 4,30

Bu maça bakarken önce favori takımı inceleyelim Shalke 04 son on günde tam dört maç yaptı. Oynadığı takımlar Hansa Rostock, Werder Bremen ve deplasmanda Chelsea. Son olarak da Almanya kupasında 3 gün önce Hannover 96 ile karşılaştı. Bu maç trafiği bitmiyor ve önümüzdeki hafta içi şampiyonlar ligi maçı olan Shalke'nin bu akşam ki maça hazırlandığını bile zannetmiyorum. E.cottbus ise ligin dibinde ve şiddetle puana ihtiyacı var. Gol atmasını bilen fakat yememeyi öğrenemeyen bu takım bir haftadır bu maça hazırlanıyor. 1-0 gibi az gollü bir skorla E.cottbus'un kazanacağını düşünüyorum.

Maç sonucu: 1-0

Diğer maç yorumlarımızı arşivden tarihleri ile görebilirsiniz.

Bizi izlemeye devam edin....



Hiç yorum yok: