8 Kasım 2007 Perşembe

Perşembe Notları


Bursa Merinosspor - LÜLEBURGAZSPOR X2 1,39
Lüleburgazspor kendi evinde oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybederken, 4 deplasmanda 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile kazandığı puanlar ile ligin zirvesinden uzaklaşmamaya çalışmaktadır.
Bursa Merinosspor ilk 11 den 6 futbolcusu çıkacakken, Lüleburgazspor da tek eksik defansın başarılı oyuncusu Şahin.
Lüleburgazspor Son Haberler
Son haftada Lüleburgazspor kendi sahasında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada, lider A.Üsküdar'a 2-3 yenilmiş, bu maçta A.Üsküdar 2-2 den sonra kalan yaklaşık 30 dakikayı 10 kişi oynamıştır.
Lüleburgazspor'da 2 futbolcuya ceza
TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Lüleburgazspor'da, disiplinsiz davranışları nedeniyle 2 futbolcuya para cezası verdi.
Kulüp Başkanı Siyami Aslan, yapmış olduğu açıklamada, yönetim kurulunun son aldığı kararda, Cem Beceren'e 5 bin YTL, Mustafa Kurt'a da 10 bin 500 YTL ceza verildiğini belirtti. Aslan, Lüleburgazspor formasını herkesin hak ederek giymesi gerektiğini belirterek, ''Her iki futbolcuya para cezası verildi. Bunun dışında altyapıyla antrenmana çıkmaları da kararlaştırmıştır'' dedi. Altan, pazar günü kendi sahasında lider Üsküdar Anadoluspor'la yapacakları maçı kazanacaklarını da söyledi. Altan, ''Ligde 5 haftadan beri galip gelemeyerek sürekli puan kaybediyoruz. Ligdeki iddiamızı sürdürebilmemiz için artık bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor'' dedi.

Hiç yorum yok: