9 Kasım 2007 Cuma

Cuma banko kupon

116 Koln - Aue: Tahmin 1 - Oran 1,40

Bundesliga 2'nin en iyi kadrolarından birine sahip olan Köln, geçen hafta Osnabrück deplasmanında ilk 10 dakikada yediği iki golü, 90 dakika savaşmasına rağmen kurtaramadı ve yarışta önemli kayıp yaptı. Teknik Direktör Daum'un çalıştırdığı, eski Galatasaraylı Mondragon, Ümit Özat ve etkili forvet oyuncusu P.Helmes'inde formasını giydiği Köln, kadro olarak rakibinden çok üstün. Köln takımı lider M'Gladbach'ın tam 9 puan gerisinde kaldı ve artık puan kaybetme lüksüne sahip değil. Konuk AUE ise iç sahada daha iyi oynayan bir takım. Geçen hafta Aachen'ı yenerek, sezonun en iyi sonuçlarından birine imza attılar. Zorlu 90 dakika öncesinde Köln'de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Son sakatları defanstan McKenna da maç kadrosuna dahil edildi. AUE'de kaleci Tomasz Bobel yine yok. Orta sahadan da Tom Geissler sakatlanarak kadrodan çıkarıldı. Köln taraftarlarının önünde bu maçı kazanmak zorunda ve takım kalitesine bakıldığınında bunu başarabilecek gücü de var. Cuma kupon yapanlar için iyi bir fırsat.


136 Duisburg - Bochum : Tahmin üst - Oran 1,65
Almanya liginin iki vasat takımının mücaledisini bu akşam kuponuma koymak istiyorum. Aslında bu maçtan çıkacak hiçbir sonuca şaşırmamak gerekiyor ama takımların oyun kurgularını incelendiğinde Duisburg 4-2-4 şeklinde sahaya çıkıyor. Forvet hattında iki oyuncu, önde Aılton gerisinde Lavric'le oynuyor ancak bu oyuncuların yanlarında kanatlardan sürekli bindiren hem orta sahaya hemde ofansa yardımcı olan iki çok hizlı oyuncuları var. Bu nedenle Duisburg takımı gol aradığında ileride çok çabuk çoğalıp gol bulabiliyor ancak aynı şekilde kalesinde de çok kolay gol görebiliyor.
Bochum takımı ise 4-2-2-2 oyun kurgusuyla oynuyan bünyesinde çok etkili oyuncular bulunduran bir takım. Yine çok kolay gol bulabilen bu takım da aynı şekilde kalesinde bol gol görüyor. Deplasmanda sadece üç puan alan Bochum deplasmanlarda vasatı aşamadı.
Bu durumda bu maça yapılacak en iyi bahis üst oynamak.


134 Cercle Brugge - Club Brugge: Tahmin: 2 Oran 1,95

Cercle Brugge takımı Belçika liginde mütavazi kadrosuyla çok iyi işler çıkartıyor görünebilir ama bana göre bu takımın bu kadar başarılı olmasının tek nedeni diğer takımların çok kötü olması.
Club Brugge rakibinden bir gömlek daha üstün bi takım bana göre gecenin bankosu diyebiliriz. Garanticiler için 02 çifte şans öneriyorum.

Hiç yorum yok: